JOIN US!

Sign up for emails - We'd love to have you

Best portal to find Japanaese Motorcryle WOWEE

Daily update on the latest HOT news, reviews and trivias

Video of riding impression, Products impression you cant't find any where else

  • Please select your country.
  • Authentication with facebook fail.Please try again.
OR

Yoshimura Slip-on R-11 Cyclone dan Tangan Bent Cyclone lurus untuk New KATANA

ktn

SUZUKI KATANA adalah motosikal yang paling panas pada separuh pertama tahun ini. Sudah tentu, bercakap tentang SUZUKI adalah Yoshimura.Bermula dengan model demonstrasi ini, Yoshimura seolah-olah untuk membangunkan bahagian-bahagian baru satu demi satu!

bigmachinexwebikemotonews

Ini hanya versi pertama. Bahagian yang sedang dibangunkan kini dalam bentuk penuh!

Yoshimura, yang adalah pembina perlumbaan terkemuka di Jepun, telah menjual bahagian-bahagian untuk pelbagai model. Sudah tentu, mereka telah membangunkan pelbagai produk untuk GSX1100S KATANA, yang telah dikeluarkan pada tahun 1981, setakat ini. Pada tahun 2001, Yoshimura KATANA1135R, mesin lengkap berdasarkan edisi akhir KATANA, telah dijual untuk bilangan yang terhad lima, dan menarik perhatian.

YOSHIMURA itu juga bersemangat tentang KATANA yang baru. Mesin disesuaikan Yoshimura asal telah dipamerkan di EICMA pada musim gugur 2018 / Tokyo Motor Show pada musim bunga tahun 2019. Sandaran R-11, rearset, pelindung teras radiator, pengawal tuil brek dan lain-lain yang dipasang pada model demonstrasi pada foto sudah ada di pasaran.

Walau bagaimanapun, sesetengah peminat mungkin berasa tidak puas hati dengan versi pertama Yoshimura KATANA. Tetapi jangan bimbang. YOSHIMURA JAPAN, yang menganggap model ini sebagai salah satu peranan utama dalam adegan adat masa depan, sudah merancang pelbagai produk. Seperti ekzos penuh, stereng, pelbagai bahagian mesin, sub-con Bazzaz dan bahagian-bahagian enjin yang adalah apa yang Yoshimura adalah yang paling khusus di dalam dan di samping itu, bahagian luar unik yang selesai “Yoshimura KATANA”

Perkembangan mereka tidak berlaku pada masa yang sama. Walau bagaimanapun, Yoshimura JAPAN merancang untuk melepaskan mesin dikemaskini pada mesyuarat KATANA itu, satu majlis anjuran Suzuki di Hamamatsu City, Shizuoka Prefecture pada 15 September. Dengan segala cara, datang dan mengalami semangat Yoshimura untuk model ini.

SLIP-ON R-11 Cyclone 1 End Export Spec. JMCA Diluluskan

Suatu bentuk pelencet berbentuk serpihan segi tiga yang kasar

Sistem ekzos yang pertama, yang YOSHIMURA baik, adalah siklon Slip-On R-11. Nampaknya dapat menikmati prestasi yang melampaui penyenyap knalpot STD di tengah dan tinggi tinggi sambil mengekalkan kemudahan yang sama dalam pengendalian dalam rev rev low sebagai STD. Penyenyap boleh dipilih dari 3 warna.


▲ Metal Magic Cover (Price: 948.44 USD)


▲ Satin Finish Cover (Price: 892.1 USD)


▲ Titanium Blue Cover (Price: 967.22 USD)


Produk ini disertakan dengan pengawal haba keluli tahan karat yang meningkatkan kesan membetulkan di bahagian bawah badan dan menekankan perasaan bersepadu seluruh mesin.

Ia telah ditambah kurungan sokongan penyenyap terletak lebih mundur berbanding penyenyap PCB. bentuk yang sesuai dengan sempurna di belakang pendakap pembonceng langkah.

Rearsets KIT X-bunga (Harga: 647,95 USD)

Ia boleh dilaraskan 5 kedudukan yang berbeza, dan mempunyai cengkaman super tinggi dimesin pasak kaki.Pengetahuan perlumbaan telah digunakan untuk pengawal tumit 3D.

Radiator Core Protector (Harga: 281.72 USD)

Ini pengawal radiator menggunakan saiz mesh perbezaan di antara pusat dan kanan kiri / untuk mencapai kedua-dua prestasi perlindungan dan prestasi penyejukan. Corak mesh berada di dalam Yoshimura asal “Y” bentuk.

Brek Lever Guard (Harga: 112.69 USD)

Produk ini adalah struktur hibrid aluminium dan resin, dan boleh dilaraskan 2 jawatan. warna yang boleh dipilih dari emas dan kelabu.

Minyak Filler Cap Racer Duplicate (Harga: 28.17 USD)

Produk ini adalah cap aluminium dimesin dengan reka bentuk yang sama dengan pelumba Yoshimura JSB. Ia juga mempunyai lubang pendawaian.

Set Pendakap Rear Stand M8 Tinggi (Harga: 28.46 USD)

Produk ini mempunyai struktur dua keping aluminium dan damar. Ini meningkatkan kestabilan pada pemasangan kenderaan ke pendirian, dan menghalang permukaan sentuhan daripada tercalar. Warna boleh dipilih dari biru / kelabu / emas.

Perhatian! Legendary “Banana Silencer” Kembali dalam Lineup untuk KATANA Baru!
Titanium Slip-on B-77 Cyclone JMCA APPROVED (Harga: 920.27 USD)

YOSHIMURA pelengkung melengkung, yang popular di Katana pertama, yang dipanggil “penyenyap pisang” telah diterbitkan semula dengan nama “B-77”! Ia adalah penyenyap slip-on yang menggunakan titanium untuk paip dan aluminium untuk penyenyap. Ia dijadualkan untuk dibebaskan pada akhir bulan September.

See Accessories of YOSHIMURA
See SUZUKI Moto Index Page
See Accessories for SUZUKI KATANA
20170801_bigmachine_680_228_en2

Other Post