JOIN US!

Sign up for emails - We'd love to have you

Best portal to find Japanaese Motorcryle WOWEE

Daily update on the latest HOT news, reviews and trivias

Video of riding impression, Products impression you cant't find any where else

  • Please select your country.
  • Authentication with facebook fail.Please try again.
OR

YOSHIMURA “Hand-bent Lurus Cyclone Penembak Dupleks untuk Z900RS / CAFE”

Yoshi

Dia matlamat membangunkan sistem ekzos lurus untuk jalan awam yang mengenai Z900RS / CAFE adalah berasaskan kepada “T-SPEC”, yang merupakan sistem tangan-lentur lurus ekzos untuk perlumbaan tetapi mesyuarat peraturan bunyi untuk emmision Jepun semasa sambil meminimumkan penurunan output kuasa. Sesetengah orang mungkin salah faham oleh yang dinyahtala.

Inilah “THE” YOSHIMURA Exhaust! Tiada keburukan yang dijumpai!

Tiada siapa yang harus mempunyai tanggapan negatif selepas mengalami ekzos ini yang menggunakan struktur yang unik Yoshimura yang baru menyediakan port ekzos di penyenyap sub. Sistem ekzos penuh membolehkan anda untuk menikmati sepenuhnya perasaan menyeronokkan yang berbeza daripada STD.

Walaupun, apabila saya melihat data sebelum menaiki ujian, saya fikir midrange mungkin tidak menjadi sebaik ekzos STD walaupun ia mempunyai kuasa puncak yang sangat baik. Walau bagaimanapun, mesin sebenar dilengkapi dengan Shooter Duplex mempunyai sambutan yang linear untuk operasi pendikit. Oleh itu, saya dapat merasakan bagaimana kuat di mana-mana aspek, dan pecutan mengagumkan rev 30% lebih tinggi daripada STD. Di atas semua, pecutan lebih 7000rpm adalah karya yang membuat saya berfikir model walaupun telah camshaft tinggi dipasang.

Selain itu, bunyi sistem ekzos penuh ini adalah mengagumkan. Dalam kes ekzos PCB, kualiti bunyi adalah malar dalam julat rev-galanya, tetapi pada ekzos Yoshimura, bunyi mempunyai intonasi yang. bass berat pada rev rendah (jumlah adalah kurang konservatif daripada STD) dan bunyi nada tinggi menyentap pada tengah untuk rev tinggi.

Namun, ciri yang paling menakjubkan Shooter Duplex adalah bahawa tidak ada faktor-faktor negatif. Melalui menaiki ujian ini, saya sekali lagi kagum dengan keupayaan teknikal Yoshimura ini.

Anda akan merasa lebih banyak kuasa daripada data lengkung kuasa sebenar

Matte cat hitam adalah salutan khas dengan haba yang sangat baik dan rintangan kakisan. Kajian semula menunggang sebenar adalah lebih berkuasa daripada STD dalam julat rev keseluruhan. berat telah dikurangkan sebanyak 2.4kg

▲With Duplex Shooter Marking


Ciri terbesar Shooter Duplex adalah penampilan taufan lurus yang yang boleh dikatakan sistem ekzos berkembar struktur dengan menyediakan port ekzos di sub-bunyi yang terletak berhampiran Seksyen mengumpul. Yoshimura New Cyclone telah mencapai peraturan bunyi berkaitan di samping meningkatkan output kuasa.

[Webike Shopping]
Yoshimura: FULL SYSTEM HAND BENT CYCLONE STRAIGHT Duplex Shooter / JMCA DILULUSKAN Produk Page

Lihat Produk Berkaitan Di Sini!

Bahagian Z900RS / CAFE muncul satu demi satu!

ST-1M Camshaft (Harga: 1,256.25 USD)

“M” bermakna kaedah pembuatan dimesin. Bahagian pusat telah diringankan oleh pemprosesan berongga. Ia telah dibangunkan dengan sistem ekzos Yoshimura. Pelarasan bahan api adalah perlu untuk pemasangan. Ia dijadualkan akan dikeluarkan pada bulan Oktober.

Tail Tidy Kit (Harga: 173.94 USD)

Kit ekor ekor yang jelas di sekitar belakang. Ia termasuk lampu plat lesen LED dan reflektor dengan logo YOSHIMURA.

Cap Frame (Harga: 39.49 USD)

Dilengkapi aluminium untuk dimasukkan ke dalam lubang bingkai untuk menutup bolt dan kacang yang terdedah. Set 3 jenis topi untuk memasang lubang semua dimasukkan ke dalam produk. Harga adalah 131.51 USD.

See Accessories of YOSHIMURA
See KAWASAKI Moto Index Page
See Accessories for KAWASAKI Z900RS
See Accessories for KAWASAKI Z900RS CAFE

Other Post