Pemenang Peraduan Tahunan Ketiga Ducati Custom Rumble

Motorcycle & Industry

Ducati mengadakan pertandingan final Custom Rumble untuk tahun ketiga, pertandingan adalah untuk memilih Ducati Scrambler ubah-suai (custom) yang paling menarik, pada 26 Mei pemenangnya akan ditentukan.

 

Pelakon Britain Nicholas Holt, pelumba rasmi Ducati ; Chaz Davies dan Andrea Dovizioso, pengasas acara motorsikal custom BikeShed ; Terdiri daripada Van Someren daripada Belanda dan pengubahsuai Itali ; Filippo Barbacane Juri sebagai juri khas, yang akan memilih yang terbaik dari lima finalis, kemudian memilih CC Racing Garage, Marco Graziani’s Scrambler 1100 FT bagi mengambil kemenangan.

Dalam sesi kelayakan, yang diadakan di Scramblerducati.com, Ducati Diundi oleh hampir 5,000 pengguna komuniti Scrambler, dan Scrambler 1100 FT mendapat undian yang tertinggi.

 

Scrambler 1100 FT

Diubahsuai oleh Marco Graziani dari CC Racing Garage dimana Scrambler ini adalah motorsikal Ducati Scrambler tanpa batasan pada jenis atau gaya motorsikal Kemasukan dalam kategori ‘Bully’ khusus 1100. Pengubahsuaian ini didasarkan pada Ducati Scrambler 1100 Special dan tersedia dalam berbagai warna, warna Grafik, ekzos dan tempat duduk juga telah diubahsuai.

Sementara itu, lampu depan, hujung belakang dan tangki bahan bakar dianggap sebagai elemen penting Ducati Scrambler, dimana komponen asalnya telah dikekalkan.

Copied title and URL