JOIN US!

Sign up for emails - We'd love to have you

Best portal to find Japanaese Motorcryle WOWEE

Daily update on the latest HOT news, reviews and trivias

Video of riding impression, Products impression you cant't find any where else

  • Please select your country.
  • Authentication with facebook fail.Please try again.
OR

“”Moto kesayangan saya” [CB650R] Model 4-Silinder yang Disyorkan dalam Kelas Tengah!

cbr

2019 HONDA CB650R
Nama Nick pemilikwner’s : Tomo

Kami akan memperkenalkan 2019 CB650R yang Tomo telah menunggang dari basikal MY.

CB650R adalah sukan jalan tengah bertubuh menengah yang dibebaskan pada bulan Mac 2019. CB650R milik siri CB baru bersama CB250R dan CB1000R, dan secara literal merupakan model perantaraan. CB650R telah dilengkapi dengan cecair sejuk, 4 lejang, DOHC, dalam talian enjin 4-silinder yang merupakan jenis yang sama dengan CB1000R. paip ekzos yang indah mengingatkan CB400FOUR adalah menarik perhatian.

Tomo membeli CB650R sebagai langkah tambahan dari CB250R siri yang sama. Ia mengambil masa 4 bulan untuk menyampaikan motosikal itu kerana dia memerintahkan segera selepas pembebasan. Ia adalah masa yang lama untuk menunggu. Tahniah! Tidak perlu dikatakan, CB650R telah dikuasakan berbanding dengan CB250R. Nampaknya dia berpuas hati bahawa keseimbangan pada kelajuan rendah adalah baik dan pengendaliannya mudah.

“Kelemahannya ialah, apabila saya menunggang untuk masa yang lama, bahagian bawah saya mendapat kecederaan (saya mencari kedudukan terbaik) dan reka bentuk fender mesti diperbaiki.”

Mungkin ada kemungkinan bahawa dia akan mengubah fender ke yang tidak sengaja di masa depan! Sila nikmati CB650R yang akhirnya dihantar! Ia mempunyai kuasa yang lebih besar daripada sebuah motosikal kecil dan mudah dikendalikan daripada sepeda liter. Kelas menengah seperti ini mungkin menjadi semakin popular!

Motivasi untuk pembelian / Tujuan:
Tahun ini, saya mendapat lesen untuk motosikal besar, dan model ini, yang dikeluarkan pada hampir pada masa yang sama, adalah HONDA empat silinder, jadi saya membuat tempahan tanpa teragak-agak. Tarikh penghantaran adalah 4 bulan menunggu kerana ia adalah selepas debut CB650R. Kegunaan utama adalah pengembaraan dan mini-tur sekitar 100km pada hari cuti.

kelebihan:
Kerana langkah dari CB250R, dash mula tidak boleh dibandingkan dengan 250. Malah selepas beralih pada sekitar 4000rpm dari awal, Kenderaan berikut mendapat lebih kecil di cermin. Sama ada kepekatan massa berkesan, pengendalian mudah, dan keseimbangan pada kelajuan rendah juga baik.

kelemahan:
bawah saya mendapat kecederaan jika menunggang untuk masa yang lama. untuk kedudukan menunggang yang optimum pada masa ini, Saya sedang mencari. Reka bentuk fender mesti bertambah baik.

Nasihat / Cadangan:
Saya cadangkan motosikal ini jika anda sedang mempertimbangkan 4-silinder dalam kelas menengah. Pembinaan ekzos boleh memberikan kenikmatan bunyi 4 silinder. Pengendalian mudah, saya tidak memikirkan ia sebagai basikal besar.

See HONDA Moto Index Page
See Accessories for HONDA CB650R
See Accessories for HONDA CB400 FOUR (water cooled)
See Accessories for HONDA CB250R
See Accessories for HONDA CB1000R (2018-)

Other Post