Mari Buat Mask Versi Sendiri Menggunakan Bandana YOSHIMURA!

News

Topeng (mask) buatan tangan yang telah menjadi terkenal dan sering kelihatan di jalanan.

 

Tidak lama dahulu, kebanyakan topeng adalah berwarna putih dan boleh dipakai buang (disposable), akan tetapi baru-baru ini jalan raya dipenuhi dengan topeng berwarna-warni yang dibuat dari pelbagai jenis bahan. Dan ia adalah item yang mementingkan fesyen pada masa ini.

 

Sudah tentu, sebagai penunggang motosikal, kami ingin menunjukkan komponen topeng motosikal, bukan? Dengan itu, saya ingin memperkenalkan topeng yang menggunakan bandana Yoshimura!

 


Topeng buatan tangan yang mempunyai logo besar Yoshimura 


Topeng ini sebenarnya dibuat oleh kakitangan Yoshimura menggunakan bandana yang dijual oleh Yoshimura. Apa pendapat kamu? Logo Yoshimura yang besar adalah aksen yang bagus, dan cukup hebat!

 

Kain sandaran adalah kain kasa berganda yang tersedia secara komersial, jadi anda boleh membuatnya sendiri di rumah.

Bandana ini diperbuat daripada 100% kapas yang berkualiti tinggi dan dicetak, dijahit dan diproses sepenuhnya di Jepun. Ia selamat digunakan sebagai topeng.

 

Klik di sini untuk membeli Yoshimura Bandana.

 

Topeng ini diperbuat daripada kain tenugui.

Yoshimura dan Kushitani kolaborasi untuk menghasilkan tuala Tenugui ini, yang terbuat daripada beberapa Hamamatsu Chusen-some. Hamamatsu Chusen-some adalah permata terhormat yang dimulakan oleh penukang dari daerah metropolitan Tokyo setelah Gempa Bumi Kanto Besar tahun 1923 kerana Hamamatsu adalah tempat yang baik untuk pencelupan (dye).

 

Pour-dyeing “adalah kaedah pewarnaan tradisional, dicelup oleh tukang. Dengan pencucian berulang kali, warna secara beransur-ansur memudar dan kain menjadi lebih lembut dan lebih halus. Saya rasa agak bergaya menggunakan topeng sambil menikmati perubahan tekstur.

 

Klik di sini untuk membeli Tuala Tangan Yoshimura x Kushitani.

 

Tuala tangan bandana dan tenugui boleh digunakan untuk membungkus kotak makanan tengah hari, membungkus hadiah, membungkus botol plastik, dan banyak lagi bergantung pada idea anda.

 

Mengapa tidak mengambil kesempatan ini untuk membuat topeng menggunakan kain bandana / tenugui Yoshimura?

 

Copied title and URL