JOIN US!

Sign up for emails - We'd love to have you

Best portal to find Japanaese Motorcryle WOWEE

Daily update on the latest HOT news, reviews and trivias

Video of riding impression, Products impression you cant't find any where else

  • Please select your country.
  • Authentication with facebook fail.Please try again.
OR

DProject – roda Khusus Eksklusif Yang popular dari Thailand Ke Seluruh Dunia

dproject-1024x433

Dproject datang dari XPaint Shop, Ia adalah jenama yang mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam bidang roda, tetapi seperti yang anda tahu adat roda perlu disesuaikan dan jenama ini juga memerlukan anda menentukan spec sebelum menggunakannya juga.

Customized CBR150R with Dproject wheels

[Di atas adalah basikal khusus dari DProject, diubahsuai dari Honda CB150R Exmotion]
Roda sedia diubahsuai untuk motosikal asal dengan mudah dan mempunyai beberapa reka bentuk untuk memilih seperti jenis lengkap, satu roda dan dua helaian roda.
Kedai ini hanya membuat produk khas dan ini adalah sebab mengapa produk telah menjadi terperinci dan mengambil masa untuk setiap untuk menghasilkan. Adakah anda bimbang tentang ketahanan, ini akan menyelesaikan masalah anda.

Dproject motorcycle wheels
Dproject motorcycle wheels variation

TIDAK lebih membimbangkan, Kualiti bahan sama DENGAN roda Kereta. Bayangkan Betapa pilkada nada Kereta ITU Perlu mengendalikan Berat badan, tetapi lebih ini kepada MENGGUNAKAN motosikal Yang Perlu mengendalikan TIDAK melebihi 200 kilogram. Ia pilkada perbezaan !! Sekiranya Ia jatuh Ke Dalam Perangkap, Perangkap Mesti berselerak.

Dproject motorcycle wheels red color

Pada masa ini, DProject akan mempunyai lebih aksesori baru dan itu tidak boleh menjadi satu lagi tetapi pasak kaki untuk Monkey yang akan baru dinaikkan pangkat pada akhir bulan ini, Mari kita lihat gambar.

Monkey125 with Dproject wheels

Original Source[ Dproject Facebook ]

Other Post